Λίστα επιθυμιών

Πολιτική Επιστροφών

Υπαναχώρηση προϊόντων γίνεται δεκτή εντός 14 ημερών από την παράδοση, μαζί με την απόδειξη αγοράς και μόνο στην εργοστασιακή συσκευασία, με το σύνολο των εξαρτημάτων του, των εντύπων που το συνοδεύουν & σε άριστη κατάσταση. Καθώς προϊόν που έχει χρησιμοποιηθεί δεν γίνεται αποδεκτό επιστροφής από τον κατασκευαστή/προμηθευτή. Η επιστροφή του είδους γίνεται δεκτή, μόνον εφόσον πρώτα ο αγοραστής έχει εξοφλήσει κάθε ποσό που επιβαρύνθηκε η εταιρία για την αποστολή του είδους σε αυτόν και το κόστος επιστροφής του είδους.

Σε περίπτωση υπαναχώρησης θα πρέπει να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα Υπαναχώρησης.

Κατεβάστε την δήλωση υπαναχώρησης

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις : Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας μπορείτε να κάνετε πίσω «back» και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί < X >. Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το 2109961782 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας. Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 2109961782 ή επικοινωνήστε μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου, εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει ήδη τιμολογηθεί και επιθυμείτε την ακύρωση της τότε επικοινωνήστε στο 2109961782 και δώστε τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Ωστόσο, η κατάσταση (status) της παραγγελίας δεν θα αλλάξει στη σελίδα του λογαριασμού σας.

Επιστροφή προϊόντος σε εγγύηση

Η εταιρεία μας μπορεί να αντικαταστήσει ένα προϊόν που παραλάβατε το οποίο είναι ελαττωματικό από τον κατασκευαστή του. Σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό & εφόσον καλύπτεται από εγγύηση, αποστέλλεται από εμάς κατευθείαν στον κατασκευαστή/αντιπρόσωπο για έλεγχο, επιδιόρθωση ή αντικατάσταση. Η επιστροφή των προϊόντων, τα οποία θεωρούνται ελαττωματικά κατά την παράδοση θα γίνονται αποδεκτά εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την παράδοση αυτών στον πελάτη. Τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος στην έδρα μας βαρύνουν αποκλειστικά εσάς αρχικά, και εφόσον αποδειχθεί ότι είναι όντως ελαττωματικό, παραλαμβάνεται το προϊόν με όλα τα έξοδα αποστολής (συμπεριλαμβανομένων των αρχικών) να βαραίνουν αποκλειστικά το motorparts.com.gr. Απαραίτητη προϋπόθεση ο πελάτης να μας ενημερώσει άμεσα με την παραλαβή του.

Επιστροφή λανθασμένου προιόντος

1. Σε περίπτωση πώλησης λανθασμένου προϊόντος,δηλαδή δεν είναι τό προϊόν τής παραγγελίας σας,με ευθύνη του motorparts.com.gr και αφού μας ενημερώσετε τηλεφωνικά & με email, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν. Τα έξοδα επιστροφής & αντικατάστασης βαρύνουν αποκλειστικά το motorparts.com.gr.

2. Σε περίπτωση παραγγελίας λανθασμένου προιόντος από τον αγοραστή, π.χ.λάθος μέγεθος,χρώμα,κωδικό κλπ.,και αφού μάς ενημερώσετε τηλεφωνικά & με email, μπορεί να γίνει η επιστροφή & επαναποστολή του προιόντος & τα έξοδα της επιστροφής & επαναποστολής βαρύνουν αποκλειστικά τόν αγοραστή.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή το Ηλεκτρονικό κατάστημα έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και να προβαίνει μονομερώς και άνευ ετέρου τινός σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι του πελάτη.

Προϋπόθεση επιστροφής

Δεν μπορούν να γίνουν δεκτές επιστροφές σε προϊόντα, πού παραγγέλλονται με αποκλειστικά ειδική παραγγελία.

Απαραίτητη προϋπόθεση για οποιαδήποτε επιστροφή ,η απόδειξη αγοράς & τό προϊόν πού παραλάβατε να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση,στην εργοστασιακή συσκευασία , η συσκευασία τού προϊόντος να μην είναι αλλοιωμένη, λερωμένη, το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί, τροποποιηθεί, αλλάξει καθ'οιονδήποτε τρόπο,με το σύνολο των εξαρτημάτων του & των εντύπων που το συνοδεύουν.

Οι επιστροφές γίνονται μόνο με Elta-courier, εκτός και αν κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας γίνει διαφορετική επιλογή. Δεν θα μπορέσουμε να παραλάβουμε από καμία άλλη courier η μεταφορική εταιρεία , κανένα δέμα επιστροφής.

Ο πελάτης δεν είναι σε καμία περίπτωση υποχρεωμένος να παραλάβει συσκευασία η οποία είναι αλλοιωμένη ή έχει ανοιχτεί κατά την μεταφορά. Σε περίπτωση αποδοχής του δέματος από τον πελάτη, η εταιρία δεν έχει καμία υποχρέωση να προβεί σε αλλαγή τυχόν κατεστραμμένου είδους ή αντικατάσταση τυχόν απώλειας αφού τα εμπορεύματα με οποιαδήποτε μεταφορική ταξιδεύουν πάντα με ευθύνη του πελάτη και μόνο.

Menu

δημιουργήστε λογαριασμό για να σώσετε αγαπημένα προϊόντα.

Είσοδος

Δημιουργήστε λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε λίστες αγαπημένων

Είσοδος